Opleidings- & Vergaderzalen

Ginder

Onze grootste opleidingszaal.  In de zaal zijn verschillende opstellingen mogelijk: ronde, school, u- vorm, L-vorm, receptie …  De maximumcapaciteit bedraagt 40 personen, naargelang de opstelling van de zaal.

Met de aanwezigheid van comfortabele stoelen, ruime tafels, digischerm en goede belichting heeft het creative lab alle fysieke elementen in huis om kwalitatief hoogstaande opleidingen aan te bieden.

Vanaf €275 (excl.BTW)

HIER. Boven

HIER.boven is overduidelijk onze mooiste, luxueuzere opleidingszaal. De maximumcapaciteit bedraagt 16 personen. Tot de uitrusting behoren comfortabele zitjes, een grote mooie wig tafel met ingebouwde stekkers, internetaansluiting, projector, digitaal scherm,  prima geluidsinstallatie en een goede belichting. De perfecte spot om te laten zien aan je beste klanten of voor een meeting met je managementteam of directors of the board.

Vanaf €225 (excl.BTW)

Vanvoor

De gezelligste van de 3 vergaderzalen vind je vanvoor in het gebouw. En dus biedt deze je een oplossing voor het delen van je interessante weetjes in kleiner comité van maximum 7 personen. Ook hier zijn alle technologische nieuwigheden en het nodige comfort aanwezig.

Vanaf €145 (excl.BTW)