Over ons

HIER. is ontstaan uit het idee om een plek te creëren waar ondernemers een 100% customer experience kunnen beleven. Uit onze ervaring weten we dat dit in deze tijden heel erg zeldzaam is…. Vandaar dat wij er alles willen aan doen om ervoor te zorgen dat werken, trainen, vergaderen, ontmoeten in HIER. 100% plezier is! Onze locatie in het prachtig herenhuis van het voormalig koetshuis zorgt voor een unieke sfeer. Samen met een super service zorgen we ervoor dat je nog nergens anders zal willen werken. We zijn ideaal gelegen tussen het station van Aalst en de Utopia.

Ben je op zoek naar de plek om je bedrijf groot te maken? Ben je de files beu? Een plek in de buurt van Brussel en Gent? Wil je graag in de buurt werken? Of ben je veel onderweg en zoek je een plaats om tussendoor te werken? Of net gestart met je nieuw bedrijf en wil je graag andere ondernemers ontmoeten en samenwerken? Ben je het beu om alleen te werken? Op zoek naar je eerste bureau? Zoek je een plek om vergaderingen te doen? Ben je op zoek naar een plek waar je opleidingen kan organiseren of volgen? 

HIER. is een huis voor ondernemers.
Coworken in een huiselijke omgeving: check
Vergaderen of opleiding geven zonder zorgen: check
Je business laten groeien, je strategie uitzetten en je salesplan formuleren: check
Een super tof netwerk opbouwen in de groot Aalst: check

HIER is ons team

Silvia Pauli

Bezieler van HIER.
Business coach

Levensmotto:
HIER bestaan alleen uitdagingen!

Eva De Wuffel

Customer Experience Manager
Business coach

Levensmotto:
Alles komt altijd goed!

Enkele enthousiastelingen

“Als jong ondernemer had ik nog niet veel ervaring. Mij omringen door mensen die dat wel hadden was dus een beetje een must! Silvia was zo iemand, samen met haar werkten we mijn volledig business plan uit, kwamen we met leuke ideeën en leerde ze mij hoe ik mijn zaak het beste moet runnen. En dat allemaal tot in de puntjes! Neem daar dan nog eens al haar enthousiasme en energie bij en je bent vertrokken. Neem gerust een kijkje naar onze website: www.heysavametu.com”

Sam VanaudenhoveSAVA

“De stap naar een coach, naar hulp, is niet altijd even eenvoudig voor iedereen. Ik daarentegen zie het als een investering in mezelf. Je groeit als mens en als ondernemer. Silvia is echter meer dan een coach, het is thuis komen. Ze geeft je een heel objectieve kijk op zaken en de gesprekken zijn heel open en vooral enorm gestructureerd. Ze maakt in een mum van tijd een business plan op en staat je als geen ander bij voor je nieuwe ideeën en plannen. Haar onuitputtelijk enthousiasme geeft je tonnen energie. What you see is what you get. And I like it.”

Ellen Rigaux

“Toen ik 4 jaar geleden met mijn zaak begon, was ik nog in opleiding voor mijn hoofdactiviteit binnen de zaak. Ik ben er letterlijk ingerold.
Ik had geen achtergrond van hoe een zaak te runnen. Al doende leert men…. Ook van je fouten
Wanneer ik begon te groeien, werd het chaos in mijn hoofd. Ik kreeg mijn planning niet gestructureerd, ik vergat, ik maakte fouten , ik had geen overzicht meer.
Ook al had ik al andere cursussen gevolgd over business , bij Silvia merkte ik echt verschil.
Ze neemt je bij de hand en stap voor stap zorgt ze dat er structuur komt. Ze maakte samen met mij lijsten, ze leerde me kleine marketing skills, ze overloopt al de taken en hoe het makkelijker kan.
Tot dit voor mij een automatisme werd en ik de dingen alleen, zonder moeite kon. Ik zag resultaten door een marketingplan en ik kreeg rust in mijn hoofd.
Stap voor stap, op mijn eigen tempo leert ze me hoe ik mijn zaak moet runnen. Zeer blij dat ik de stap heb genomen om bij haar in coaching te gaan. Zeker een aanrader als je werk wilt combineren met een klein beetje humor en een warm persoon naast je.”

Liesbeth HanssensAequilibrium