Onze vergaderzalen

Wil jij graag vergaderen in het centrum van Aalst, dicht bij het station? Dan ben je HIER. aan het juiste adres. Vergaderen met de board of director, teammeetings, leuke workshops of een presentatie geven, dat is HIER. allemaal mogelijk. De meeting & opleidingszalen zijn voorzien van de allernieuwste snufjes, van Sonos boxen tot de nieuwste digi-schermen op de markt. Koffie, water, thee en versnaperingen zijn steeds inbegrepen en audiovisueel materiaal is uiteraard ook aanwezig in de zaal.

Hier. Boven

Hier faciliteiten

HIER. – Albert Liénartstraat 24, Aalst

HIER.boven is overduidelijk onze mooiste, meest luxueuze zaal. Deze zaal kan 14 personen zetten. Tot de uitrusting behoren comfortabele zeteltjes, een grote mooie wig tafel met ingebouwde stekkers, internetaansluiting, projector, digitaal scherm, prima geluidsinstallatie en een goede belichting. De perfecte spot om te laten zien aan je beste klanten of een meeting te organiseren met je managementteam of directors of the board.

Vanaf €280 (excl.BTW)

Water, koffie, thee en versnaperingen inbegrepen.
Digitaal scherm aanwezig.

Boek Hier. Boven

Ginder

Hier faciliteiten

HIER. – Albert Liénartstraat 24, Aalst

Onze zaal Ginder is de perfecte polyvalente opleidingszaal. Met de aanwezigheid van comfortabele stoelen, ruime tafels, het digischerm en goede belichting heeft dit creatieve lab alle fysieke elementen in huis om kwalitatief hoogstaande opleidingen of workshops aan te bieden.

In onze zaal Ginder zijn verschillende opstellingen mogelijk: U-vorm, klassikaal, blokvorm, theaterstijl, receptie, … De maximumcapaciteit bedraagt 40 personen, afhankelijk van de opstelling van de zaal. Voor een zittende opleiding kan je comfortabel met 18 personen zitten.

Vanaf €340 (excl.BTW)

Water, koffie, thee en versnaperingen inbegrepen.
Digitaal scherm aanwezig.

Boek Ginder

Wat kunnen wij voor JOU  doen?

Virtueel kantoor & Cowork

Kantoren & vaste werkplekken

Vergaderen, events & fotoshoots

Leren