Eigen event organiseren?

HIER. als locatie

Bij HIER. kan je terecht voor het organiseren van recepties en/of seminaries. Zowel ons magnifieke pand als onze op maat leverbare service bieden hier toe het kader bij uitstek!

Wandel onze inkomhal binnen en U wordt terug gekatapulteerd in de tijd. De oude intact gebleven vloeren en de hoge plafonds zetten het charmevolle karakter meteen in de verf. De perfecte sfeer voor jouw evenement!

Afhankelijk van het aantal genodigden kies je uit onze verschillende zalen, de inkomhal of onze orangerie om je receptie en/of seminarie te laten doorgaan.

Prijs op afspraak

HIER. als totaalpakket

Bij HIER. kan je terecht voor het organiseren van recepties en/of seminaries. Zowel ons magnifieke pand als onze op maat leverbare service bieden hier toe het kader bij uitstek!

Wij verzorgen jouw evenement/seminarie van A-Z vanaf het uitdenken van een uniek concept, de activiteiten, de catering, tot de professioneel organisatie vooraf en het in goede banen leiden van op de dag zelf. Alles op maat en volgens jouw budget.

Wandel onze inkomhal binnen en je wordt terug gekatapulteerd in de tijd. De oude intact gebleven vloeren en de hoge plafonds zetten het charmevolle karakter meteen in de verf. De perfecte sfeer voor jouw evenement!

Afhankelijk van het aantal genodigden kies je uit onze verschillende zalen, de inkomhal of onze orangerie om jouw receptie en/of seminarie te laten doorgaan.

Prijs op afspraak

HIER. in Italië

Villa Gioia Salò ligt op een uniek plekje aan het Gardameer. Het domein van 7500m2 heeft een tuin met verschillende schaduwrijke terrassen en leuke zonnige hoekjes met daarbij een fenomenaal zicht op het Gardameer. Villa Gioia Salò beschikt over 20 slaapplaatsen, een polyvalente zaal met alle nodige zaken om een vergadering of workshop te organiseren. Het is de ideale plek om jouw strategie te ontwikkelen, in afzondering te gaan met jouw team of een heuse teambuilding te beleven. Wedden dat deze overdonderende locatie een speciaal plekje zal krijgen in ieder zijn organisatie? In Villa Gioia is alles mogelijk…!

Weet je precies wat je wil? Dan maken wij een offerte op maat met al je wensen.

Nog niet echt een idee hoe je seminarie of evenement er moet uitzien? Geen probleem, wij hebben de expertise in huis om samen met jullie te werken naar het perfecte evenement of seminarie voor uw team!

Prijs op afspraak