Een gestroomlijnd proces.

Het vinden van een geschikte, beschikbare vergaderruimte is vaak moeilijker dan het lijkt. Het is vaak een uitdaging om de ideale locatie te vinden die vrij is en voldoet aan alle vereisten. Om dit probleem tegen te gaan, heeft HIER. een apart vergaderplatform gelanceerd om deze processen te vereenvoudigen. Het platform is ontworpen om het proces van het zoeken tot effectief boeken te stroomlijnen.

Met een paar klikken kunt u een geschikte vergaderzaal vinden, de beschikbaarheid controleren en direct boeken. Je kan makkelijk je zoektocht naar de geschikte zaal beginnen met door de capaciteit en het aantal zalen te selecteren die jij als onderneming wenst. Of je nu een klein bedrijf bent dat slechts één vergaderruimte nodig heeft, of een groot bedrijf op zoek naar meerdere vergaderruimtes op verschillende locaties. Het platform kan worden aangepast om aan jouw behoeften te voldoen. Eenmaal je deze zaken hebt ingevoerd, worden de zalen getoond die aan jouw eisen voldoen. Wanneer je de match die je zocht gevonden hebt, kan je in enkele klikken de reservatie finaliseren.

De zalen verschillen tussen mekaar van sfeer en mogelijke opstellingen. Zo zijn er boardrooms die meer geschikt zijn voor vergaderingen in beperkte groep, zoals een directievergadering. Anderzijds zijn er conferentiezalen, auditoriums en meer. Zo is er de mogelijkheid om bij ons een event te laten doorgaan in een kasteel of in een gerenoveerd herenhuis midden in een wijngaard.

Al onze vergaderzalen zijn gelegen op centrale locaties doorheen Vlaanderen en de meeste zijn voorzien van elektrische laadpalen op de parking. Verder beschikken ze allemaal over de benodigdheden om uw vergadering tot een succes te maken, zoals een flipover, whiteboard, projectiescherm en natuurlijk Wi-Fi. Daarnaast biedt HIER ook de mogelijkheid om uw vergadering te personaliseren met extra services zoals catering.

Om een extra dimensie aan de vergadering te geven, is het mogelijk om aan deze dag een leuke teambuilding activiteit te koppelen. Het zorgt voor een betere groepsdynamiek en de werknemers leren elkaar op een andere manier nog beter kennen. Het vertrouwen in elkaar zal stijgen waardoor er in het bedrijfsleven effectiever en beter zal kunnen worden samengewerkt.

Bezoek via onderstaande knop ons platform en bekijk de verschillende mogelijke locaties waar jij jouw volgende vergadering of event kan laten plaatsvinden!