Leren

1 op 1 Business Coaching

Heb je een duidelijk beeld in je hoofd waar je naartoe wil maar weet je niet precies hoe je dit concreet aanpakt? Wil je je bedrijf nog meer laten groeien maar weet je niet exact hoe?

Je bent succesvol maar je weet niet hoe je structuur moet creëren? Heb ik wel de juiste mensen in dienst?  Je hebt een bloeiende onderneming maar je hoofd zit constant vol?  Je hebt het gevoel dat je constant achter de feiten aanloopt? Ik wil graag mijn eerste medewerker aanwerven maar ik weet niet hoe er aan te beginnen?  Hoe de juiste structuur brengen in de huidige organisatie?

Een antwoord op deze vraagstukken kan je verwachten via onze business coaching.

Een one to one coaching op maat van jouw onderneming en van jezelf!

Meer weten?
Business Coaching
Business Coaching

Meerdaagse trajecten

Voor mos of middelgrote ondernemingen mét een team, richten we ons op me & my Team. Dit doen we in een selecte groep gelijkgestemden van maximaal 8 personen. We kiezen bewust voor een kleine groep om maatwerk toe te passen.

Gedurende een half jaar nemen we je mee op een zesdaagse reis doorheen de kosmos. 

Vertrekken doen we vanuit jouw persoonlijke talenten en valkuilen. Vervolgens duiken we in jouw onderneming en als laatste leggen we onze focus op jouw team.

Onze missie op deze ontdekkingsreis is jou binnen deze 3 dimensies te laten groeien aan de hand van een concreet plan.

Ook nadien laten we jou en jouw plan niet zomaar los. Tijdens de actiedag bekijken we samen nauwkeurig jouw gemaakte stappen. Een figuurlijke stok achter de deur zeg maar.

Meer weten?

Exclusieve coaching

Ervaar je als CEO of bedrijfsleider uitdagingen bij het vinden van de juiste medewerkers? Wordt je groeipotentieel daardoor belemmerd?

Komt het opstarten van een nieuw project wel eens op de tweede plaats vanwege een tekort aan personeel?

Hoe het anders kan leer je in mijn jaartraject. 

Een op maat gemaakte one-to-one coaching specifiek afgestemd op jouw bedrijf en persoonlijke behoeften. 

Ik begeleid CEO’s van groeibedrijven in de dienstensector om de juiste mensen aan te trekken, op te leiden en te behouden zodat ongeziene groei mogelijk is.

Meer weten?
Business Coaching