Elke donderdag

Benieuwd naar onze coworking spaces? Wij houden elke donderdag Snuffeldagen!

Tijdens deze infodagen kan je zorgeloos komen kijken hoe het er hier aan toegaat en of HIER. coworking iets voor jou is!

Voel je het al kriebelen? Aarzel niet en stuur of bel ons of kom gewoon langs op donderdag!

Waarom coworken?

Coworking biedt indirect een kans om te netwerken met andere ondernemers en bedrijven. Meestal zijn dit mensen met dezelfde ingesteldheid, die mogelijk een klant kunnen worden van jou. HIER. bieden wij een ruim aanbod aan coworking spaces en organiseren we wekelijks verscheidene netwerkevents.

Coworking is enorm efficiënt en flexibel omdat jij zélf kiest wanneer je naar kantoor gaat. Ideaal als je bijvoorbeeld op verplaatsing moet gaan en een werkplek zoekt. Jij bent hier de baas over jouw eigen schema en je neemt pauze waar en wanneer jij het wilt.

Daarbovenop kies je bij HIER. waar je precies wil werken: even nood aan wat isolement om een deadline erdoor te krijgen? HIER. is er plaats voor! Daarnaast kan je je naar gelieven nestelen doorheen de verscheidene coworking ruimtes. Werken is nog nooit zo flexibel geweest!

HIER. bij ons bieden wij voor iedereen een werkruimte op maat

Silvia Pauli

Voordeliger

Coworking is bovendien voordeliger omdat:

  • Je zelf geen meubilair moet aanschaffen.
  • Je handenvol geld bespaart met de stijgende energieprijzen die momenteel de pan uit swingen.
  • Je meteen een meetingruimte hebt om met een externe partner(s) of klanten te vergaderen.

Ben jij overtuigd om te coworken of ben je simpelweg op zoek naar een flex kantoor, een klein kantoor of een aangename werkplek?

HIER. bij ons bieden wij voor iedereen een werkruimte op maat!