Wat is een maatschappelijke zetel of virtual office?

“Virtual offices” zijn in feite wat wij kennen als maatschappelijke zetels. Het  voorziet je bedrijf van een professioneel zakelijk adres en andere administratieve diensten, zonder dat er een fysieke kantoorruimte nodig is.

Het is dus een bedrijfszetel op afstand, op een makkelijk bereikbare (centraal gelegen) plaats die altijd bereikbaar is voor postbediening.

Voordelen van een maatschappelijke zetel bij HIER.

  1. Zakelijk adres: Virtuele kantoorruimtes bieden bedrijven een professioneel zakelijk adres, dat kan worden gebruikt voor mailingsoeleinden, maar ook voor marketing- en merkdoeleinden.
  2. Oproepen beantwoorden: HIER. bieden wij telefoon-fowarding, wat bedrijven een professioneel imago kan geven en ervoor kan zorgen dat belangrijke oproepen snel worden beantwoord.
  3. Post ontvangst: HIER. hebben wij een vaste receptie die open is van 08:30 tot 18:00. Zo kunnen pakketjes en postbedeling professioneel ontvangen worden met onze post- en pakketafhandelingsdiensten, Je kan deze vervolgens 24/24 ophalen in je vaste postbus binnen ons gebouw.
  4. Verhuur van vergaderruimtes en werkruimtes: HIER. bieden wij vergaderruimtes en werkruimtes naar behoefte aan, wat handig kan zijn voor bedrijven die klanten moeten ontmoeten of af en toe moeten vergaderen.
  5. Kostenbesparingen: Je maatschappelijke zetel bij HIER. is een kosteneffectieve optie voor bedrijven die een professioneel zakelijk adres en administratieve diensten nodig hebben, maar geen fysieke kantoorruimte nodig hebben.
  6. Flexibiliteit: Onze virtual office biedt een hoge mate van flexibiliteit, aangezien bedrijven kunnen kiezen welke diensten ze nodig hebben en hun pakket kunnen aanpassen als hun behoeften veranderen.

Over het algemeen kunnen virtuele kantoorruimtes / maatschappelijke zetels een handige en kosteneffectieve optie zijn voor bedrijven die een professioneel zakelijk adres en administratieve diensten nodig hebben, maar geen fysieke kantoorruimte nodig hebben.

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!

trappenhal hier