Ingrediënten voor een topeditie

HIER. Netwerken, een maandelijkse bijeenkomst van onze netwerkers, vond deze keer plaats in de toonzaal van Volvo D’Hondt Aalst. Zoals steeds was de samenstelling van profielen een mix van nieuwkomers alsook mensen die periodiek onze workshops volgen.
Op deze manier willen we er zeker van zijn dat er genoeg “kruisbestuiving” is en alle deelnemers er telkens waardevolle connecties aan overhouden in plaats van dat er kliekjes zouden gevormd worden. Dus van single ondernemers tot eigenaars van een KMO tot kaderleden uit grote bedrijven: samenstelling van deze editie was enorm divers.

Speeddaten bij Volvo

Nu, met een reeks fantastische deelnemers maak je niet zomaar een geslaagde netwerkeditie! Daarom bedachten we de formule van speeddaten in Volvo wagens: hierbij werden groepen van 4 een plek toegewezen in één van de toonzaalwagens. We faciliteerden een roulatie waarbij deelnemers met 4 in een wagen mochten stappen om dan in 4 minuten hun bedrijf aan elkaar voor te stellen.

Nadien werd er doorgeschoven door, hoe kan het anders, te claxonneren als signaal dat het tijd was voor de volgende ondernemingsdate.

Single ondernemers tot KMO's tot grotere bedrijven:
een diverse mix

Afgesloten met een knal

Tot slot werd er na de zeer goed ontvangen speeddatesessies nog lekker geluncht (voorzien door Friends & More) en ontkurkten de eigenaars van Volvo D’Hondt Aalst een paar flessen champagne voor alle aanwezigen, wat uiteraard wel kon smaken na de uitgebreide kennismakingssessie. Kon deze korte beschrijving van het Netwerkevent je bekoren? Ben je geïnteresseerd om zelf de volgende HIER. Netwerken mee te maken? Meld je dan HIER aan.