Als ondernemer omgaan met de stijgende energieprijzen

Sedert een jaar geleden is er geen ontkomen aan als bedrijf, zelfstandige of particulier: de torenhoge energieprijzen drukken hun stempel op de vaste (en/of variabele) kosten van ondernemers.

Zuinig omspringen met energie is van alle tijden een gouden raad, maar om deze crisis het hoofd te bieden en jezelf wat rust te gunnen van het met argusogen opvolgen van de zoveelste voorschotfactuur is er een oplossing waar je misschien nog niet aan hebt gedacht: coworken!

Nu er zijn verschillende redenen waarom coworken een slimme optie kan zijn om de torenhoge energiefactuur het hoofd te bieden. Hieronder sommen we een paar belangrijke op:

HIER. coworken helpt je energiekosten te drukken

5 manieren om energie te besparen door cowork

  1. Gedeelde voorzieningen: Onze HIER. coworking-ruimtes bieden gedeelde voorzieningen, zoals elektriciteit, verwarming en koeling, die de energiekosten aanzienlijk kunnen verlagen. Door deze uitgaven te delen met meerdere gebruikers, kunnen coworking-leden geld besparen op hun energierekening.
  2. Energiezuinige ruimtes: Onze coworking is ontworpen om energiezuinig te zijn, met functies zoals LED-verlichting, bewegingssensoren, vloerverwarming en waterbesparende sanitaire voorzieningen. Deze investeringen laten ons toe de torenhoge energieprijzen de kop in te drukken en deze bovenal niet te moeten doorfactureren aan onze coworkers..
  3. Flexibele werkruimte-opties: Hier. bieden wij een breed aanbod aan werkruimtes, van privékantoren tot gedeelde werkruimtes. Dankzij deze flexibiliteit kunnen leden de werkruimte kiezen die het beste bij hun behoeften en budget past, wat hen kan helpen geld te besparen op energiekosten.
  4. Professionele netwerkmogelijkheden: Coworking bij HIER. biedt mogelijkheden om te netwerken en samen te werken met andere professionals in verschillende sectoren. Door in contact te komen met gelijkgestemde individuen, kunnen onze coworkers ideeën en best practices delen om het energieverbruik te verminderen en de kosten te verlagen.
  5. Toegang tot voorzieningen: Hier bieden wij gemeenschappelijke voorzieningen aan zoals een open keuken, koffiemachines, lounge ruimte en vergaderzalen. Deze voorzieningen helpen onze coworkers hun energiekosten te verlagen door een plek te bieden om maaltijden te bereiden en te ontspannen tijdens pauzes, in plaats van deze thuis uit te oefenen, waar de teller nu al overuren draait.

Uiteindelijk kan HIER. coworken een duurzaam alternatief zijn om de torenhoge energieprijzen het hoofd te bieden. Dankzij de gedeelde voorzieningen, energiezuinige ruimtes, flexibele werkruimteopties, professionele netwerkmogelijkheden en toegang tot voorzieningen helpen wij het energieverbruik te verminderen en de kosten voor onze coworkers te verlagen.

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!

trappenhal hier